Bekijk onze dagschotels

 

 

 

 

 

053 76 96 10   La Tourbière   053 76 96 10

Allergenen

 

Vrijdag 01 februari

  • Komkommersoep 6 – 12
  • Visstoofpot op Normandische wijze 1 - 4 – 5 – 7 – 12 - 1

Zaterdag 02 februari 

  • Seldersoep 6 – 12
  • Gemarineerd spek, wortelpuree, mosterdsaus 6 – 7 – 14

Zondag 03 februari

  • Bloemkoolsoep 6 – 12
  • Ragout van hert met veenbesjes 4 - 6 – 7

Maandag 04 februari

  • Kervelsoep 6 – 12
  • Kuikentje, ratatouille Niçoise 1 - 6 – 7 – 12

Dinsdag 05 februari

  • Wortelsoep 6
  • Stoofvlees op zijn Vlaams 6 – 7- 14 

Woensdag 06 februari

  • Groentesoep 6 – 12
  • Vol au vent, puree 5 – 6 – 7

Donderdag 07 februari = verwennertjesdag = keuze gebak

  • Preisoep 6
  • Carregebraad, snijboontjes, peterselie aardappels 6 – 7 – 14

Vrijdag 08 februari 

  • Tomatensoep 6 – 12
  • Kabeljauw, spinaziestoemp 1 – 4 - 5 – 6 – 7 - 14

Zaterdag 09 februari

  • Minestroné 7 - 12
  • Konijn met pruimen 7

Zondag 10 februari

  • Champignonsoep 6 – 7
  • Braadworst met bloemkool 6 – 7

14 Maandag 11 februari

  • Witloofsoep 6
  • Kip met perzik, Rôsti 5 - 6 – 7

Dinsdag 12 februari

  • Tuinkerssoep 6
  • Kalfsblanket zoals weleer, Basmatirijst 6 – 7

Woensdag 13 februari

  • Groentebouillon 12
  • Chipolata met savooikool 6 – 7 – 14

Donderdag 14 februari = verwennertjesdag = keuze gebak

  • Seldersoep 6 -12
  • Rundsvinkjes in geuze, Aalsterse aardappels 4 - 6 – 7

Vrijdag 15 februari

  • Gevogelteroomsoep 6 – 7
  • Koolvisfilet, wortel – kervelpuree 1 – 4 – 5 – 6 – 7 -14

Zaterdag 16 februari

  • Tomaten & basilicumvelouté 6 – 7
  • Kip kerrie – ananas en Griekse rijst 7

Zondag 17 februari

  • Broccolisoep 6 – 12
  • Stoofvlees op grootmoeders wijze 6 – 7 – 14 

Maandag 18 februari 

  • Groentesoep 6 – 14
  • Haantje met jonge dragon, gebakken krieltjes 4 – 6 - 7 

Dinsdag 19 februari

  • Wortelsoep 6
  • Witloof & hesprolletjes 6 – 7

Woensdag 20 februari

  • Bouillon met vermicelli 7
  • Braadworst, boontjes, peterselie aardappels 6 – 7 – 14 

Donderdag 21 februari = verwennertjesdag = keuze gebak  

  • Tomatensoep 6
  • Huisgemaakte rundsburger met spruitjes 6 – 7

14 Vrijdag 22 februari

  • Courgettesoep 6
  • Zalm ‘ Dubarry ‘   ( bloemkool ) 1 – 4 – 6 – 7 - 14                                                                                          

Zaterdag 23 februari

  • Kippensoep 12
  • Rundstong in Madeirasaus 6 – 7 - 1                                                                           

A L L E R G E N E N

Zondag 24 februari

  • Waterkerssoep 6 – 12
  • Gemarineerd spek met rode kool 6 – 7 

Maandag 25 februari

  • Parmentiersoep 6 – 12
  • Kip op Provencaalse wijze 4 – 6 – 7 

Dinsdag 26 februari

  • Soepje van boterboontjes en geelwortel 6
  • Varkensstoofpotje met winterse groenten 6 – 7 – 12 – 14 

Woensdag 27 februari

  • Spinaziesoep 6
  • Vleesbrood, voetselder in witte saus 5 – 6 – 7 – 12 -14

Donderdag 28 februari = verwennertjesdag = keuze gebak

  • Gevogelteroomsoep 6 – 7
  • Kalkoensteak met druifjes 6 – 7 

Vrijdag 01 maart

  • Tomatensoep 6 – 12
  • Zalm met wortelpuree 4 – 5 - 6 – 7 - 12

Zaterdag 02 maart

  • Minestroné 7 – 14
  • Chipolata, spinaziepuree 5 – 6 – 7 - 14

Zondag 03maart

  • Preisoep 6
  • Ballekes in tomatensaus 6 – 7 – 12   

 

053 76 96 10   La Tourbière 053 76 96 10 Legende allergenen / 9 : aardnoten    / 10 : sesamzaad / 11 : lupine / 12 : selder / 13 : soja / 14 : mosterd /

Opmerking :   annulaties , van maaltijden , de dag zelf , blijven op de rekening staan .

1 : vis / 2 : schaaldieren / 3 : weekdieren / 4 : sulfiet / 5 : ei / 6 : lactose / 7 : gluten / 8 : noten /

Openingsuren

ma - do 12u00-14u00
di - wo: Gesloten (behalve voor groepen & catering)
vr 12u00-14u00 & 18u30-20u30
za: 18u30-20u30
(‘s middags open voor groepen & catering)
zo: 12u00-14u00
Back to Top