Bekijk onze dagschotels
La Tourbière
053 76 96 10
Gastro Box: € 12,--
Soep – hoofdgerecht – dessert – broodjes & boter
Warm aangeleverd!
!!!! Alternatieve hoofdgerechten steeds mogelijk !!!!
A la carte zonder meerprijs!
- Gestoomde zalm ‘Belle-Vue‘(aardappeltjes, sla, eitje, tomaat)
- Americain garnie (sla, aardappeltjes,tomaat,…)
- Koude gevarieerde kipschotel
- Koude gevarieerde vleesschotel
- Balletjes in tomatensaus
- Varkenskotelet ajuinsaus
- Varkenskotelet ‘Cross&Blackwell’
- …..
A la carte met meerprijs :
- superanoham met meloen meerprijs : € 2,--
- Huisgerookte zalm (slaatje, tomaat, eitje, enz) meerprijs : € 2,--
- Gevarieerde koude visschotel meerprijs : € 6,--
- Tomaat met grijze garnaal en cruditeiten meerprijs : € 9,--
- Koude gevarieerde visschotel meerprijs : € 6,--
- Steak natuur meerprijs : € 6,--
- Steak peperroom of Archiduc meerprijs : € 6,--
- Scampi op de wijze van de chef meerprijs; € 6,--
- …..
Soep / L € 4,50
Flesje wijn 25 cl ( wit-rood-rosé) € 3,--
www.latourbiere.be
********************************************************
KOUDE LEVERINGEN EVENEENS MOGELIJK!!!
********************************************************
Prijzen :
€ 12,-- gastro box (soep – hoofdgerecht – dessert – broodjes- boter)
€ 11,50 gastro box (zonder brood en boter)
€ 10,50 gastro box (zonder soep)
€ 10,50 gastro box (zonder dessert, brood en boter)
€ 9,50 énkel hoofdgerecht
€ 8,50 gastro box 1/2 portie
Donderdag 01april = verwennertjesdag = gebak
- Waterkerssoep 6 - 12
- Hamburger met worteltjes 6 – 12 - 14
Vrijdag 02 april
- Bloemkoolsoep 6 – 12
- Zalm, erwtjes, kervelpuree, mosterdsausje 1 – 4 – 6 – 7 - 14
Zaterdag 03 april
- Juliennesoep 6 – 12
- Kippenschnitzel, schorseneren in roomsaus 5 – 6 – 7
Zondag 04 april PASEN
- Preisoep 6 – 12
- Lamsstoofpot met lentegroenten 6 – 7 - 12
Maandag 05 april PAASMAANDAG
- Wortelsoep 6 – 12
- Konijn met pruimen 4 – 7
Dinsdag 06 april
- Seldersoep 6 – 12
- Vol au vent, puree 6 - 7 – 12
Woensdag 07 april
- Soepje van boterboontjes en geelwortel 6 - 12
- Kalkoensteak, ratatouille Provençales, Griekse rijst 6 – 7 – 12
Donderdag 08 april = verwennertjesdag = gebak
- Bouillon ABC 7 - 12
- Braadworst, bloemkool, Aalsterse aardappeltjes 6 – 7 – 14
Vrijdag 09 april
- Minestroné 12
- Vlaswijting, wortelpuree, witte wijnsaus 1 – 4 – 6 – 12 - 14
Zaterdag 10 april
- Tomaten & paprikasoep 6 – 12
- Ardeense vink, broccoli en peterselie aardappels 6 – 12
Zondag 11 april
- Komkommersoep 6 - 12
- Ballekes in tomatensaus, puree 6 – 7 – 12
Maandag 12 april
- Parmentiersoep 6 – 12
- Parelhoenboutjes met perzik en Rösti
Dinsdag 13 april
- Aspergesoep 6 – 7
- Stoofvlees op zijn Vlaams 6 – 7 – 12 – 14
Woensdag 14 april
- Soepje van dobbelsteengroentjes 6 – 7
- Kip Cordon Bleu, broccoli 5 – 6 – 7 - 12
Donderdag 15 april = verwennertjesdag = gebak
- Parmentiersoep 6 – 12
- Spekburger met peultjes 6 – 7
Vrijdag 16 april
- Kippensoep 6 -7 – 12
- Goudbrasem met garnaalsaus 1 - 2 – 4 – 6 – 7 - 12
Zaterdag 17 april
- Voorjaarserwtensoep 6 - 12
- Kip kerrie, ananas en basmatirijst 6 – 7 – 12
Zondag 18 april
- Tomaten & basilicumsoep 6 – 7
- Lamsstoofpot met lentegroenten 6 – 7 – 12
Maandag 19 april
- Preisoep 6 - 12
- Chipolata met bloemkool, peterselie aardappel 6 – 7 – 12
Het vervolg van deze lijst komt uitzonderlijk later.