Probeer onze verschillende kookdemo’s uit met vrienden

Bij Restaurant La Tourbière in Aalst kunt u verschillende kookdemo’s volgen, die plaatsvinden op maandag- en donderdagavond om 18u20. Wij organiseren deze demo’s voor groepen van minimum 8 en maximum 20 personen. Reservatie is vereist.

Onze kookdemo’s bestaan uit een vijfgangenmenu dat in onze keuken wordt klaargemaakt.
De ingrediënten en recepturen zijn inbegrepen. Wanneer het menu klaar is, wordt er een aperitief genuttigd rond het kookfornuis samen met de chef. Nadien verwelkomen wij de groep boven in het restaurant om de gerechten te degusteren.

Onze huisgemaakte oliën, azijn en soortgelijke ingrediënten zijn achteraf verkrijgbaar in onze kookwinkel.

Kookdemonstraties

Volledige uitleg van het menu
Aperitief - 5 gangen - wijn - koffie
Prijs: € 60,00

Samen kokkerellen

Samen met uw collega's, vrienden, familie,... wordt een droom werkelijkheid wanneer u zich kunt uitleven als een echte chef in een professionele keuken. Het volledige menu wordt samen gemaakt.
Aperitief - menu - wijn – koffie
Prijs: € 75,00

Kijken - Koken

Samen kokkerellen begint met... kijken. Tijdens de kookdemonstraties leert u al doende kijken, luisteren, uitproberen, triomferen,... Al jaren geven wij op maandag, dinsdag en donderdag onze succesvolle kookdemo's. Enkele groepen hebben zelfs al meer dan 100 demo's bijgewoond!
5 gangenmenu + aperitief en wijnen + steeds een waaier aan handige tips
Prijs: € 60,00

Kijken - Koken - Kameraadschappelijk

Samen kokkerellen leidt tot... een oprechte kameraadschap. De groep begint te koken, waarna de partners of collega's het gezelschap dan vervoegen voor het aperitief en de maaltijd. Een aanrader op vrijdagavond of zondagmiddag. Kinderen zijn eveneens welkom! 5 gangenmenu + aperitief en wijnen + de nodige culinaire info
Prijs: € 60,00 / € 55,00 voor bijkomende gasten

Koken - Kunst - Kennis

Samen kokkerellen is… een kunst die u kunt leren. Tijdens deze demo kookt u een middag of avond samen met chef Luc Van Lierde en kunt u nadien rustig, gastronomisch tafelen. Dit kan in teams van 8 tot 20 personen.
Na een eerste kennismaking wordt het menu doorgenomen, worden de basisregels vastgelegd en wordt er een taakverdeling opgesteld. Voordat u kunt genieten van uw eigenhandig klaargemaakt menu, wordt bij het aperitief rond het fornuis een nabeschouwing gehouden.
Elk menu wordt in functie van het seizoen samengesteld en omvat: aperitiefhapjes, een voorgerecht, soep of een tussengerecht, een hoofdgerecht, een dessert, mokka en zoetjes en natuurlijk de aangepaste wijnselectie.
Deze demo organiseren wij zowel ‘s middags als ‘s avonds.
Inclusief gebruik kledij (keukenschort, polo, toques)
De koksmuts mogen de deelnemers houden.
Prijs: € 75,00

Kok - Kelner

Zonder kelner komt het lekkers dat de kok bereidt niet op een prachtig gedekte tafel of zijn de wijnen niet aangepast. Terwijl er een groep samen met de chef eten klaarmaakt, zijn er diverse mogelijkheden voor de partners en de collega's: tafels dekken, bloemschikken, wijn degusteren,... Kortom, twee groepen doen aan teambuilding en verbroederen bij het aperitief.
Vanaf 40 deelnemers is La Tourbière volledig te uwer beschikking. Deze demo is ook mogelijk op zaterdag.
Prijs: € 75,00 basisprijs / € 25,00 wijndegustatie

Creatief

Samen kokkerellen is… creatief zijn. U kunt kiezen uit diverse thema′s zoals: caloriearm koken, Primavera Italia, Belle Epoque, schelp- en schaaldieren, enz. U kunt uiteraard ook zelf een voorstel doen in functie van uw bedrijf of vereniging. Contacteer ons en we stellen samen het programma op.

Kindvriendelijk

Samen kokkerellen voor en met kinderen? Dat kan in de 'Junior Club', waar de kinderen op een speelse wijze lekkere dingen leren te bereiden. Wie weet krijgt uw kind wel zin om thuis zelf aan de slag te gaan! De 'Junior Club' is een leuk idee om de kinderen op uw bedrijfs- of familiefeest op een amusante, educatieve en creatieve manier te entertainen.

Hebt u vragen of wilt u een demo boeken?
Neem dan contact op via onze contactpagina.
Wij helpen u dan graag verder.

Openingsuren

ma - do 12u00-14u00
di - wo: Gesloten (behalve voor groepen & catering)
vr 12u00-14u00 & 18u30-20u30
za: 18u30-20u30
(‘s middags open voor groepen & catering)
zo: 12u00-14u00
Back to Top