NIEUW : KAASBOX VOOR 4 PERSONEN € 69,50
-------------------------------------------------- ------------
6 soorten kaas ( totaal 1.5 kg kaas ) gedroogde vruchten, druifjes, stokbrood, broodjes, boter, 1 vlees rode wijn
TAPASBOX 4 PERSONEN: fijne vleeswaren & kaas, groentjes, enz € 19,75
LA TOURBIERE EINDEJAARSCATERING 2024 2025
la tourbiere, stelt u een brede waaier voor, van eenvoudig, regenbare gerechten, alle voorzieningen van garnituren om met de eindejaarsfeesten gezellig thuis te degusteren
wij geven u duidelijke instructies mee om de gerechten af te werken
ALS APERITIEF
prijs
3.00 € grijze garnaaltjes, meloenknikkers, zachte kerrie
3.00 € campistaartjes
3.00 € cocktail van kreeft- kwartelei- kerstomaat
3.00 € snel gerookte zalm, advocado, groene asperge
3.00 € gerookte kip- ananas- tandoridressing
13,00 € 5 aperoglaasjes pp in luxe verpakking! (lijst hierboven)
48.00 € luxe doos met 18 hapjes
26,00 € pallet exquise mondverwennertjes 6 pp
(vlinderoester, gemarineerde st jacobsvrucht, ganzenleverterine, truffelomelet, gerookte eendeborst met framboos, kreeft met bieslook)
KOUDE VOORGERECHTEN (dressing direct op bord)
19,00 € carpaccio van hert, basilicum en zongedroogde tomaat
25,00 € duet van huisgerookte zalm, groene asperges en limoenroom
29,00 € marmer van ganzenlever en gerookte eendenborst, cactusvijgencoulis
32.00 € versierde 1/2 kreeft, slaatje en sausje (kreeft 750/850gr)
58.00 € versierde 1/1 kreeft, slaatje en sausjes (kreeft 750/850gr)
SOEPEN ( 1 liter= 3 pers
9,00 € vissoepje geparfumeerd met saffraandraadjes
12,00 € consommé van vederwild en boschampignons
12.00 € soepje van grijze garnaaltjes geparfumeerd met koriander
WARM VOORGERECHTEN
24,00 € pannetje van zalm & kabeljauw, dobbelsteengroentjes * (+ 8,00€ )
24,00 € bouillabaisse van noordzeevis * (+ 8,00€)
32,00 € zeetong met een vulling van prei en krab * (+ 9,00€)
29,00 € stoofpotje van st-jacobsoesters en rivierkreeftjes
32.00 € halve kreeft à l' Armoricaine ( kreeft 800/850gr )
warme voorgerechten met * zijn te verkrijgen als hoofdgerecht
HOOFDGERECHTEN
38,00 € gevarieerde gevarieerde luxe visschotel ( kreeft, gerookte zalm, gerookte tonijn, heilbot, grijze garnaal, gamba........ groentjes & sausjes ) gedresseerd op bord
29,00 € mechelse hoen en kalfszwezerik fijne champagne
38,00 € australische ossehaas forestière ( uitjes, spek, champinons )
28,00 € parelhoenfilet grand mère macaire aardappel witloof
38,00 € waterzooi van tarbot en zeetong julienne kasteel aardappelen
36,00 € rolletjes van zeetong & st jacobsoetser, kreeftensausje
36,00 € hertenkalfsnootjes met veenbesjes en woudvruchten
58,00 € 1/1 kreeft à l' armoricaine ( kreeft 800/850gr )
alle voorzieningen zijn voorzien van garnituren!
ENKEL VOOR KERST
€ 32,../pp gevulde kalkoen met winterse garnituur van : veenbesjes, peertjes, woudchampingnons,
knolselder puree, aardappelwafeltjes en saus
minimum voor 6 personen voorgebakken & warm of panklaar
NAGERECHTEN
7,50 € schuim van gian duja chocolade, crunch van nootjes
7,50 € gekoelde sabayon van ananas en kokos
7,50 € schuim van framboos en limoncello
GASTRONOMISCHE VOORDEELMENU'S
FAMILIEGENOEGEN
55,00 €
Fingerfood hapjes
soepje van grijze garnalen geparfumeerd met verse koriander
pannetje van staartvis & zalm op normandische wijze
kalkoengebraad op grootmoeders wijze, knolselderpuree & witloof
kerststronk naar keuze
inclusief broodjes
CULINAIRE VERWENNERIJ
74,00 €
4 aperoglaasjes pp (zie lijst aperitiefgezelschap)
gerookte palingsliertjes - duet van tomaatjes en basilicum ( reeds op bord )
halve kreeft à la nage
tournedos van hert, veenbesjes, peer, woudchampignons, selderpuree
samba gebak- pistacheroom
artisanale zoetjes en snoepjes
inclusief broodjes-zoetjes