De gerechten van de catering, de winkel, de bakkerij of de takeaway van La Tourbière zijn zeer makkelijk te bestellen. U kan de bestellingen komen afhalen of u laat het leveren in Nederhasselt en omstreken.
Openingsuren
De bakkerij heeft dezelfde openingen als de momenten om menu's af te halen:
- Maandag : gesloten
- Dinsdag : gesloten
- Woensdag : gesloten
- Donderdag : 6u15 tot 18 uur
- Vrijdag : 6u15 tot 18 uur
- Zaterdag : 6u15 tot 18 uur
- Zondag : 6u15 tot 15 uur
- Voorcatering kan u 7/7 contact opnemen tussen 6 en 18 uur
Naast de dagschotels vindt u in de winkel verschillende bekroonde producten zoals aperitiefhapjes, geschenkmanden, wijnen, olie, azijn en streekproducten. Op bestelling worden ook kaviaar en truffels geleverd.
LA TOURBIERE EINDEJAARSCATERING 2024 2025
La Tourbière stelt u een brede waaier voor, van eenvoudige gerechten, alle voorzieningen van garnituren om met de eindejaarsfeesten gezellig thuis te degusteren
wij geven u duidelijke instructies mee om de gerechten af te werken
ALS APERITIEFEZELSCHAP
prijs
3.00 € grijze garnaaltjes, meloenknikkers, zachte kerrie
3.00 € scampistaartjes
3.00 € gerookte kip- ananas tandori dressing
3.00 € cocktail van kreeft- kwartelei- kerstomaat
3.00 € snel gerookte zalm, advocado, groene asperge
13,00 € 5 aperoglaasjes pp in luxe verpakking! (lijst hierboven)
26,00 € pallet exquise mondverwennertjes 6 pp
(vlinderoester, gemarineerde st jacobsvrucht, ganzenleverterine, truffelomelet, gerookte eendeborst met framboos, kreeft met bieslook)
KOUDE VOORGERECHTEN (dressing direct op bord)
19,00 € carpaccio van hert, basilicum en zongedroogde tomaat
25,00 € duet van huisgerookte zalm, groene asperges en limoenroom
29,00 € marmer van ganzenlever en gerookte eendenborst, cactusvijgencoulis
32.00 € versierde 1/2 kreeft, slaatje en sausje (kreeft 750/850gr)
58.00 € versierde 1/1 kreeft, slaatje en sausjes (kreeft 750/850gr)
SOEPEN ( 1 liter= 3 pers
9,00 € vissoepje geparfumeerd met saffraandraadjes
12,00 € consommé van vederwild en boschampignons
12.00 € soepje van grijze garnaaltjes geparfumeerd met koriander
WARM VOORGERECHTEN
24,00 € pannetje van zalm & kabeljauw, dobbelsteengroentjes * (+ 8,00€ )
24,00 € bouillabaisse van noordzeevis * (+ 8,00€)
32,00 € zeetong met een vulling van prei en krab * (+ 9,00€)
29,00 € stoofpotje van st-jacobsoesters en rivierkreeftjes
32.00 € halve kreeft à l' Armoricaine ( kreeft 800/850gr )
warme voorgerechten met: zijn te verkrijgen als
HOOFDGERECHTEN
38,00 € gevarieerde gevarieerde luxe visschotel ( kreeft, gerookte zalm, gerookte tonijn, heilbot, grijze garnaal, gamba........tjes & sausjes ) gedresseerd op bord
29,00 € mechelse hoen en kalfszwezerik fijne champagne
38,00 € australische ossehaas forestière ( uitjes, spek, champinons )
28,00 € parelhoenfilet grand mère macaire aardappel witloof
38,00 € waterzooi van tarbot en zeetong julienne kasteelaardappelen
36,00 € rolletjes van zeetong & st jacobsoetser, kreeftensausje
36,00 € hertenkalfsnootjes met veenbesjes en woudvruchten
58,00 € 1/1 kreeft à l' armoricaine ( kreeft 800/850gr )
alle voorzieningen zijn voorzien van garnituren!
NAGERECHTEN
7,50 € schuim van gian duja chocolade, crunch van nootjes
7,50 € gekoelde sabayon van ananas en kokos
7,50 € schuim van framboos en limoncello
natuurlijk taart & kerststronk te verkrijgen!
GASTRONOMISCHE VOORDEELMENU'S
FAMILIEGENOEGEN
55,00 €
Fingerfood hapjes
soepje van grijze garnalen geparfumeerd met verse koriander
pannetje van staatvis & zalm op normandische wijze
kalkoengebraad op grootmoeders wijze, knolselderpuree & witloof
kerststronk naar keuze
inclusief broodjes
CULINAIRE VERWENNERIJ
€ 74,00
4 aperoglaasjes pp (zie lijst aperitiefgezelschap)
gerookte palingsliertjes - duet van tomaatjes en basilicum ( reeds op bord )
halve kreeft à la nage
tournedos van hert, veenbesjes, peer, woudchampignons, selderpure
samba gebak- pistacheroom
inclusief broodjes-zoetjes
enkel voor kerst
32.00€ /pp gevulde kalkoen met winterse garnituur van : veenbesjes, peertjes, woudchampignons,
knolselder puree, aardappelwafeltjes en saus
minimum voor 6 personen
voorgebakken & warm of panklaar